Ajankohtaista tietoa seuran tapahtumista 2021:

Tekstiilikulttuuriseuran hallitus järjestää kerran kuukaudessa (ei kesä-heinäkuussa) jäsenille suunnatun tapahtuman: esim. näyttelykäynti, taiteilija-, taitaja- tai asiantuntijatapaaminen, työpaja tai tutustuminen tekniikkaan tai materiaaliin, tutustumiskäynti tekstiilialan yritykseen tai oppilaitokseen. Noin puolet tapaamisista tullaan todennäköisesti toteuttamaan etänä ja puolet lähitapaamisina. Etätapaamiset laajentavat mahdollisuuksia tutustua erilaisiin kiinnostaviin ihmisiin tai paikkoihin. Pidämme tärkeänä myös fyysistä kohtaamista silloin, kun se on mahdollista ja järkevää.

Seuran syyskausi alkaa pian, luvassa jälleen kerran mielenkiintoista ohjelmaa! Alustavaa tietoa syksyn toiminnasta:

• SYYSKUU: Tekstiilitaiteilija Sirpa Hasa Konnevedeltä esittelee työskentelyään etänä 9.9.2021 klo 18-19.20.
  • LOKAKUU: Tekstiilikulttuuriseuran syyskokous sekä taitelijatapaaminen Reeta Ekin kanssa 25.10.2021.
  • MARRASKUU: Tekstiilikulttuuriseuran ja Helsingin työväenopiston luentosarja Pukuja kulttuureissa torstaisin 11.-25.11.2021. Sarja tarkastelee Suomen kulttuuristen ja etnisten ryhmien pukeutumista eri näkökulmista.

AIEMMAT VUODEN 2021 TAPAHTUMAT:

VUODEN 2020 TAPAHTUMAT

AIEMPIEN VUOSIEN TAPAHTUMIA