Ajankohtaista

Vuosikokous 2023

KUTSU Tekstiilikulttuuriseuran – Sällskapet för textilkultur vuosikokoukseen

Tekstiilikulttuuriseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 18.9.2023 alkaen klo 17:30. Stadin ammatti- ja aikuisopistossa, Haapaniemenkatu 7-9 A. Kokouksen esityslistalla ovat muun muassa vuoden 2022 toimintakertomus, vuoden 2024 toimintasuunnitelma, tilinpäätös ja uuden jäsenen valitseminen hallitukseen. Kokousaineisto on tämän kutsun liitteenä.

Kokouksen jälkeen Stadin ammatti- ja aikuisopiston opettaja Anu Kaukola kertoo tekstiili- ja muotialan koulutuksista ja pääsemme tutustumaan tiloihin.

Jäsenille on lähetetty sähköpostitse ilmoittautumislinkki ja asiakirjat. Huom! Lähetetty 4.9. otsikolla UUSI Kutsu ja ilmoittautuminen (ensimmäisessä on virheellinen ilmoittautumislinkki). Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumista kokoukseen viimeistään keskiviikkona 13.9. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Stadin ammatti- ja aikuisopisto sijaitsee Merihaassa, Meritalossa, tarkempi sijainti https://palvelukartta.hel.fi/fi/unit/44505?p=1&t=services

Helpoiten Meritaloon pääsee Hakaniemen torilta, jonne voi tulla metrolla, bussilla tai ratikalla. Oppilaitos näkyy, kun seisoo kauppahallin edessä ja katsoo Merihakaan. Torilta on n. 15 minuutin kävelymatka Meritaloon. Sitä kautta pääsee suoraan yläkannelle ja pääovelle.

Merihaan kannen alla on maksullisia parkkipaikkoja.

Ohjeet pysäköintiin: https://www.helsinginmerihaka.fi/13-info/30-autopaikat

Kuva: Anna-Mari Raunio
Kuva: Anna-Mari Raunio