Blogi

Blogi

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Oli tammikuun alku 2009, edessä neljän viikon opiskelijavaihto Etelä-Saksassa. Viettäisin seuraavat viikot Wollknollin edellisenä vuonna perustamalla huopakoululla. Saapuessani Oberrot-Neuhausenin kylätielle vastaan tuli traktori, tumma tuikeailmeinen mies istui traktorin kopissa ja vaistomaisesti käteni nousi tervehdykseen. Nuo tummat piirteet ja...